30 Mart 2012 Cuma

Gökkusagi tütü

Gönderen Sakizli kurabiye zaman: 19:56 0 yorum

Biraz tül ve kurdeleyle iste sonuc.. Igne yok,iplik yok ,dikis yok..
Civil civil oldu tam benim kuzucuguma gore. Bakalim dogum gunumde giyecegim dedi :)

26 Mart 2012 Pazartesi

My little pony pinata :)

Gönderen Sakizli kurabiye zaman: 17:26 0 yorum


Piñata (Pinyata olarak okunur); karton veya kil konteynırların içinin şeker, sakız gibi tatlı yiyeceklerle veya oyuncaklarla doldurulan, kuş ya da başka bir hayvana benzetilebilen Meksika kültürüne ait bir kukla-oyuncaktır.

 Meksika'da genellikle Noel, Paskalya ve doğum günü kutlamaları gibi özel günlerde oynanır. Yüksege asilmis. Piñata'nın yerini bilmeyen bir çocuğun gözleri bağlanır. Çocuklar, kendi çevrelerinde 3 kez döndükten sonra ellerindeki sopaların da yardımıyla sallandırılan piñatayı bulmaya çalışırlar. Piñatayı bulan, sopayla vurarak onu aşağı düşürür.

Iste bu pinata turkiye de cocuklarin siraya girip sayla vurarak patlatmaya calistigi bir dogum gunu eglencesi.  Eglence ama sekerleri toplarken senin cok benim az karmasasi mutlaka yasaniyo..Kelebegimin gecen yil kutladigimiz dogum gunune satin almistim ama cocuklAr nerdeyse yarim saatte patlatamadilar. Cozum olarak yirmak zorunda kalmistik...
Bu yil kendim yapmaya calistim bence cok seker oldu hele kizimin gorur gormez gozleri parladi...simdi ici bol seker ve cikolatayla dolacak ve patlamaya hazir olacak. :)






15 Mart 2012 Perşembe

Mavis kutu :) pecete dekupaj...

Gönderen Sakizli kurabiye zaman: 21:30 0 yorum

13 Mart 2012 Salı

T shirt dizayni. :))

Gönderen Sakizli kurabiye zaman: 21:27 0 yorum

Bugun kizimin yaklasan dogum gunu için yaratici fikirler ararken tshirt boyama ,desen yapma , yenileme gibi sayfalarda takildim.
Evde hem boya (kirmizi)hemde beyaz tshirt vardi. Boyle kalpli basit bir deneme yaptim.
Ama bulkadarcik deneme cok zevkli fikirler verdi bana...
 

Ege hobi Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea